lunes, 20 de octubre de 2014

DEBAT CTSE - ACTIVITAT 2

Sintetitzant:

Aquest primer debat ha estat molt constructiu ja que a partir de les aportacions dels companys i el material que ha ofert el consultor he pogut ampliar els meus coneixements relacionats amb el tema principal: LES TIC EN L'EDUCACIÓ.
Encara que estic d'acord amb que les tecnologies formin part del món educatiu també considero que l'aprenentatge pràctic es fonamental i molt enriquidor: l'aprenentatge sensorial. Si que es cert que la tecnologia ha ajudat al progrés social però "NO TODO LO NUEVO ES BUENO Y NO TODO LO ANTIGUO ES MALO" hem de trobar un punt intermig per poder extreure tot lo positiu de cada forma d'ensenyament. La tecnologia ens pot aportar coneixements que l'ensenyament pràctic no ens pot donar i viceversa.

La informació que m'ha aportat Ken Robinsosn amb els seus vídeos han estan molt interessant tan en quan hem d'evitar escoles estandars i tradicionals i hem d'ajudar als nostres alumnes a descobrir quins són els seus talents.

Les aportacions més interessants que he pogut llegir han estat les de:

Alberto Valles Rodenas: "NO ES POT GENERALITZAR EN EL SEU ÚS SINÓ APRENDRE QUAN, COM I QUÈ TECNOLOGIA EMPRAR. ÉS UN EINA QUE NO POT SER REBUTJADA JA QUE AMB ELLA L'EXPERIMENTACIÓ POT GAUDIR D'UNS NIVELLS SEGURAMENT MÉS COMPLETS". 

Mónica Angelet Benseny: "la cultura de l’esforç i de la paciència no són perjudicades per la dimensió tecnològica"


Salutacions

No hay comentarios:

Publicar un comentario